Direct naar de inhoud.

Panorama Chalets Kitzbüheler Alpen Penthouse “JenSen” Top 15

Ons exclusieve penthouse ligt direct aan de piste, direct naast de gondel op het middelstation van de nieuw gebouwde “Panoramabahn Kitzbüheler Alpen” (1200 mtr). Ons penthouse is onderdeel van de “Panorama Chalets Kitzbüheler Alpen”.
Deze unieke locatie bevindt zich op de grens van Tirol en het Salzburgerland. Op deze hoogte ligt het penthouse vaak boven de wolkengrens, onder een strak blauwe hemel in de stralende zon.

Skiën:
De naast gelegen gondel geeft toegang tot het grootste aan-ééngesloten skigebied van Oostenrijk; de Kitzbüheler Alpen, 170 km piste en SkiWelt Wilder Kaiser- Brixenthal, 279 km piste.
Zonder van een bus of ander vervoer gebruik te maken betekent dit dat u op uw ski’s o.a. de volgende plaatsen kunt aandoen:

 Kitzbühel  Kirchberg
 Jochberg  Pass Thurn
 Mittersill  Hollersbach
 Westendorf  Brixen im Thale
 Ellmau  Going
 Söll  Scheffau
 Hopfgarten  Itter

Langlaufen:
Aan de andere kant van het appartement ligt de Hochmoorloipe, lengte 22 km, de loipe ligt net als het penthouse op 1200 mtr. hoogte en is hierdoor nagenoeg sneeuwzeker. Deze loipe is gelegen op een zogenaamd “Sonnen Plateau” met een uniek uitzicht op de 3000 mtr hoge besneeuwde bergen van het National Park Hohe Tauern.
Als u met de naast gelegen gondel naar het dal gaat, treft u achter het dalstation de unieke “Pinzga-Loipe”, lengte 130 !!! km, U kunt op uw langlauf ski’s naar o.a. Krimml (van de Krimmler Watervallen), Kaprun of Zell am See. In Mittersill zelf vind U de “Blizzard Loipe”, lengte 3 km, deze is ’s avonds verlicht. Of U nou een beginnende- of gevorderde Langlaufer bent, de loipes rond het penthouse zullen u een hele vakantie kunnen bekoren!

’s Morgens vanuit uw luxe boxspring onmiddellijk de piste op en ’s middags skiet u weer
tot aan de voordeur.

In het 4* appartementencomplex bevindt zich een gezellig à la carte restaurant; restaurant Mooralm.
Ook voor de aprés ski hoeft u niet ver te lopen, de Mooralm organiseert iedere dag een feestelijke aprés ski tot 18.00 uur,
daarna keert de rust terug en wordt de Mooralm weer omgetoverd naar een gezellig restaurant.
              
Foto’s: links de bar van de Mooralm, rechts het restaurant.
Rond het complex bevinden zich meerdere horecagelegenheden waar u heerlijk kunt eten .

In de kelder van het complex is een beveiligde parkeergarage.
Hier kunt u uw auto de gehele vakantie veilig stallen ( 1 parkeerplaats gratis inbegrepen). Daarnaast is rond het complex ruim voldoende gratis parkeerruimte.

In de naastgelegen gondel/middelstation zijn een skischool (Stefans Schischule), een skiverhuur en een Intersport gevestigd.
Ook kunt u hier uw skipassen kopen!
Om het geheel compleet te maken is het complex gelegen op de zuidhelling van de berg.

Kortom: ervaar de puurheid en gezelligheid van de Kitzbüheler Alpen en Nationalpark Hohe Tauern!